Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Tebirkes


Tebirkes

Ingredienser (Tebirkes):


300 g. hvedemel 100 g. smør 25 g. sukker 1 æg 50 g. gær 1/2 tsk. salt 1 dl. mælk

Fremgangsmåde (Tebirkes):


Gæren opløses I den kolde mælk. Hvorefter de øvrige ingredienser tilsættes. Dejen rulles derefter ud I et stykke på ca. 20 X 65 cm. Overfladen pensles med æg. De yderste tredjedele foldes ind over hinanden således at dejen er i tre lag. Den sammenlagte dej vendes med bunden i vejret, pensles med æg, drysses med birkes og skæres ud i 16 lige store stykker, som anbringes på en plade, tildækkes og hæver til dobbelt på et lunt sted. Bages på nederste rille ved 220 C i ca 12 min.

Forside > Tebirkes                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside