Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Kanelkage


Kanelkage

Ingredienser (Kanelkage):


500 g sukker
600 g mel
3 tsk natron
3 spsk kanel
7½ dl kærnemælk
125 g margarine

Fremgangsmåde (Kanelkage):


De tørre ingredienser blandes.
Margarinen smeltes, afkøles og tilsættes, kærnemælken røres i og dejen hældes i en bradepande beklædt med bagepapir.
Bages ved 200 grader i ca. 20 min.
Imens tilberedes glasuren.

125 g smeltet margarine
220 g flormelis
2 spsk kakao
1 pasteuriseret æg

det hele piskes sammen og smøres på , mens den færdigbagte kage er varm.

Forside > Kanelkage                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside