Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Julekage


Julekage

Ingredienser (Julekage):


1 dl lunkent vand
75 g gær
250 g smør
700 g mel
1 bæger yoghurt
1 æg
125 g sukker
1 tsk. salt
Fyld:
90 g blød nougat
100 g hakkede hasselnødder
1 æg
1 dl vand
æg til pensling
perlesukker

Fremgangsmåde (Julekage):


Gæren opløses i lunkent vand. Margarinen smuldres i melet. Vand, yoghurt, æg sukker og salt tilsættes og dejen æltes igennem. Fyldet røres sammen. Halvdelen af dejen trykkes ud i en lille bradepande (20 X 30) Dejen trykkes lidt op ad kanten. Fyldes hældes i. Resten af dejen kommes over som låg, og kanterne trykkes til. Stilles til hævning et lunt sted ca. 40 min. Pensles med æg og drysses med perlesukker.
Bagetid; 30 - 40 min. ved 200 grader.

Forside > Julekage                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside