Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Islandsk lagkage


Islandsk lagkage

Ingredienser (Islandsk lagkage):


Lag:
3 æggehvider
140 g sigtet flormelis
140 g kokosmel

Creme:
4 æggeblommer
60 g sigtet flormelis
100 g smeltet afsvalet smør
100 g smeltet chokolade




Fremgangsmåde (Islandsk lagkage):


De 3 æggehvider piskes meget stive, og heri blandes flormelis og kokosmel. Det blandes let og fordeles i en velsmurt springform og bager på nederste rille ved 175° i 50 min.

Imens laves cremen:
4 æggeblommer røres med sigtet flormelis, det smeltede afsvalede smør og den smeltede chokolade røres i.
Når kagen er bagt, tages den fra formen, anbringes på et rundt fad og afsvales. Herover hældes chokoladecreme, kagen kan evt. pyntes med flødeskumstoppe.

Forside > Islandsk lagkage                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside