Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Gulerodskage


Gulerodskage

Ingredienser (Gulerodskage):


200 g blødt smør 200 g brun farin (ca. 3 1/3 dl) 3 æg (str. mellem) 200 g hvedemel (ca. 3 1/3 dl) 2 tsk stødt kanel 2 tsk bagepulver 5 fintrevne gulerødder (ca. 300 g) 75 g hakkede valnøddekerner 1½ dl rosiner

Fremgangsmåde (Gulerodskage):


Pisk smør, farin og æg godt sammen. Bland hvedemel, kanel og bagepulver sammen og vend det i smørblandingen skiftevis med gulerødder, valnøddekerner og rosiner. Bag kagen midt i ovnen.

Forside > Gulerodskage                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside