Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Chokolademousse


Chokolademousse

Ingredienser (Chokolademousse):


100 g bitter chokolade 3 æggeblommer 1 spsk sukker ½ tsk revet appelsinskal 2 æggehvider 1½ dl piskefløde evt. flødeskum og chokolade

Fremgangsmåde (Chokolademousse):


Bræk chokoladen i stykker. Læg den i en skål. Dæk skålen med tætsluttende alufolie. Smelt chokoladen over vandbad. Vandet må ikke koge. Tag skålen op. Fjern folien. Rør æggeblommer, sukker og appelsinskal i. Pisk hviden og fløde stift hver for sig. Vend flødeskum og hvider i chokoladen. Hæld desserten op i en skål eller portionsglas. Sæt den koldt ½ time.

Forside > Chokolademousse                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside