Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Brownies


Brownies

Ingredienser (Brownies):


250 g smør
150 g mørk chokolade i små stykker
4 æg
250 g sukker
150 g hvedemel
3 spsk kakao
200 g hakkede valnøddekerner

Fremgangsmåde (Brownies):


Smelt smørret sammen med chokoladen i en gryde og lad det køle af. Pisk æg og sukker til en luftig "æggesnaps". Bland mel, kakao og valnøddekerner sammen og vend det forsigtigt i "æggesnapsen". Vend den afkølede chokoladeblanding i. Hæld dejen i en smurt firkantet form (ca. 20 x 30 cm) og bag den midt i ovnen. Lad kagen køle af og skær den i firkanter.

Tip: Af dejen kan der bages 15-18 stk. chokolademuffins. Kom 2 1/2 spsk dej i hver muffinsform (a ca. 1 1/2 dl). Bag chokolademuffins ca. 1/2 time ved 175° midt i ovnen.

Forside > Brownies                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside