Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Boller


Boller

Ingredienser (Boller):


100 g flydende margarine
2 dl. mælk
50 g sukker
50 g gær
1 tsk. salt
ca. 400-500 g. hvedemel
evt. rosiner

Fremgangsmåde (Boller):


Gær opløses i mælken, som skal have stuetemperatur.
Salt og sukker tilsættes, derefter mel lidt ad gangen og rosiner, hvis man foretrækker det.
Dejen æltes, til den er glat og smidig og stilles til hævning til dobbelt størrelse.
Derefter slås dejen ned, formes til boller og efterhæver ca. 10-15 min.
Pensles med æg og bager i 10 min. ved 225 grader.

Forside > Boller                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside